Upp till 95% rabattkod

1164 personer har använt denna kupong idag

80 kr rabatt på din beställning

855 personer har använt denna kupong idag

Fri leverans på din beställning

521 personer har använt denna kupong idag

Liknande Rabattkoder

30% rabatt på UberEats

30% rabatt på Foodora

hellofresh ikon

30% rabatt på HelloFresh

Om HelloFresh

Att äta färsk mat hemma är nu billigare, bekvämare och godare än någonsin tidigare med de färgglada HelloFresh-menyerna! Den här måltidsabonnemangstjänsten ger dig hälsosamma, hemlagade måltider utan någon som helst förberedelse, utan inköp och utan krångel. Varje måltid är redan noggrant planerad, anskaffad och levererad till din ytterdörr, så allt du behöver göra är att blanda ihop allt och äta.

Ge dem ett försök idag med våra HelloFresh-kuponger och rabattkoder, din aptit kommer att tacka dig!

Det perfekta valet

Det finns så många anledningar till varför du måste göra den här tjänsten till ditt favoritalternativ för veckomåltider: Hello Fresh-priserna är alltid överkomliga, det finns absolut inget åtagande, de snålar aldrig på proteinerna och du är garanterad en rolig upplevelse som får även den mest oerfarna kocken att känna sig som en erfaren kock.

Alla deras recept är lätta att följa med ingredienser av hög kvalitet och tydlig näringsinformation. För fräscha och prisvärda läckerheter och de flesta 5-stjärniga Hello Fresh-omdömena är det bara vettigt att ge dem ett försök. Deras måltidslådor är inte bara läckra utan också prisvärda tack vare Hello Fresh-kuponger.

Bygg upp din plan

Slipp den fruktade frågan ”vad blir det till middag?” genom att välja HelloFresh, där måltiderna alltid är planerade, enkla och utsökta. Varje vecka öppnar du enkla steg-för-steg-recept med näringsinformation, färska och förmätta ingredienser och balanserade tillbehör som du valt själv.

Välj mellan kött och grönsaker, bara grönsaker, familjevänligt eller kalorisnålt, och välj sedan antal personer och recept per vecka. Oavsett om du bara lagar mat till dig själv eller försöker mata hela hushållet, välj en flexibel plan med våra HelloFresh rabattkoder och HelloFresh kupongkoder idag!

Kostpreferenser

Även om de erbjuder en mängd olika måltidspreferenser och alternativ för att passa även de mest kräsna ätarna, finns det för närvarande inga Hello Fresh glutenfria, nötfria, mjölkfria, keto eller HelloFresh veganalternativ tillgängliga. Du kan anpassa ditt grönsaksrecept genom att utelämna vissa ingredienser som ost eller yoghurt för att göra det till ditt eget. Se till att granska varje recept noggrant för att avgöra om det är rätt för dig!

Ladda ner appen

HelloFresh-appen är ett nytt, aptitretande sätt att uppleva dina veckomåltidsabonnemang, och den är här för att hjälpa dig! Upptäck tusentals olika recept och spara dina favoriter, titta på matlagningsvideor med tips och tricks, hantera ditt onlinekonto och spåra din leverans var och när som helst. Det har aldrig varit så enkelt att laga hälsosamma måltider; lita på våra HelloFresh-erbjudanden, Hello Fresh-kuponger och appen för att hjälpa dig att sätta god mat på bordet varje vecka.

Beställning av din matkasse

Med våra HelloFresh-erbjudanden kan du betala för din prenumeration med VISA, MasterCard, American Express, Discover och PayPal. De arbetar hårt för att lägga till ytterligare betalningsformer för att ge dig ett bredare utbud av alternativ; glöm inte att surfa in här för de senaste HelloFresh-rabatterna innan du väljer din nästa låda.

Om du behöver hjälp med att lägga din beställning eller om du har några utestående frågor, ta kontakt med HelloFresh via det kontaktnummer som finns tillgängligt online.

Spara stort med en Hello Fresh promo kod

En av de mest populära måltidskitleveranstjänster kan du njuta av till ett mycket billigare pris med en kupongkod. Att planera dina måltider i förväg med detta färska måltidskit som levereras är perfekt. Det innebär att du kan få färsk och hälsosam mat levererad direkt till din ytterdörr utan att ens lämna huset.

Om du arbetar hemifrån, inte har nära till en livsmedelsbutik eller om du är fast inomhus en stund är detta ett utmärkt alternativ. HelloFresh är också ett bra alternativ för personer som vill ha hemlagad mat, men som inte är bra kockar eller inte har så mycket tid att lägga på att laga mat. Få denna färdigförpackade och i redan förportionerade portionsstorlekar, måltid som du kan laga i farten utan att offra smak eller näring.

Utöver allt detta får du välja vilken tid av recepten du ska få, oavsett om det är vegan, vegetariskt, köttalternativ eller för hela familjen. Att laga en fräsch och hälsosam måltid kan inte vara enklare. Dessutom kan du nu, när du använder denna rabattkod, spara pengar utöver det!

Här är några bra sätt som du kan se till att du får ut det mesta av dina pengar allt medan du får välsmakande måltider:

 • Håll dig uppdaterad med HelloFresh. Anmäl dig till deras nyhetsbrev för att få 15 dollar i rabatt direkt. Du kommer också att vara berättigad till att få de senaste uppdateringarna för de nyaste recepten.
 • Priset på deras måltider är en affär i sig eftersom du för 6,99 dollar per måltid får kockkomponerad hälsosam mat.
 • En av de bästa sakerna med HelloFresh är att du kan bygga din egen måltidsplan. Välj dina matpreferenser, antalet personer du beställer för och hur många recept per vecka för att få din hälsosamma måltidsplan.
 • För HelloFresh-kampanjer året runt, se till att tillämpa den senaste rabattkoden från UltraRabatt när du beställer din måltidsplan.

Hur fungerar HelloFresh rabattkoder?

Vad är det bästa HelloFresh-erbjudandet? Ett av de största och mest populära erbjudandena som finns, är $90 off. Du har den här koden, men vad gör du nu?

Följ de här stegen för att få det bästa priset på ditt nya favoritpaket för leverans av måltider.

 1. Klicka på den specifika HelloFresh-kampanjkoden som du vill använda, t.ex. den mest populära 500kr rabatten.
 2. För att kunna tillämpa denna rabatt måste du logga in på webbplatsen.
 3. Fyll i de uppgifter som behövs om dig så att de kan leverera de hälsosamma måltiderna direkt till dig.
 4. Granska din beställning, ange kupongkoden och tryck på enter.

Är HelloFresh rabattkoder värda pengarna?

Du kan läsa om hur detta måltidskit har påverkat människors liv, eller så kan du testa det själv. Du är kanske lite tveksam, eftersom du frågar dig själv hur du kan få allt du behöver för en måltid?

Varje vecka får du en låda vid din ytterdörr, vad finns i lådan varje vecka undrar du kanske?

 • Recept som är lätta att följa och deras näringsvärden.
 • Högkvalitativa, gårdsfräscha ingredienser för att du ska kunna äta hälsosamt.
 • Kylskåpsvänliga måltidslådor som du kan placera i ditt kylskåp.
 • En rolig och trevlig matlagningsupplevelse som gör att du känner dig ostoppbar och nöjd.

Här finns ännu fler sätt för dig att spara pengar på ditt nästa måltidskit:

 • HelloFresh erbjuder studentrabatter på upp till 15 % på din nästa beställning.
 • Glöm inte att anmäla dig till deras nyhetsbrev så att du kan få 15 dollar i rabatt på ditt nästa måltidssortiment.
 • Kolla tillbaka här för mer av de senaste och testande kampanjkoden för maximala besparingar.
 • Kolla om du har en HelloFresh-referenskod från en vän.
 • Skicka ett HelloFresh-presentkort till någon.
 • Registrera dig för en gratis provperiod eller få gratis måltider.

Vilka är de mest populära recepten just nu?

Här är några av de mest populära recepten som du kan få just nu på HelloFresh.com. Smaka dig fram genom världen utan att ens lämna ditt hem.

 • Tostadas med nötkött och ost
 • Homestyle Chicken and Biscuit Pot Pie (kyckling- och kexpaj)
 • Steakhouse fläskkotletter
 • Sweet Chili Pork Bowl
 • Veganska recept
 • Vegetariska recept
 • Keto-dieter
 • Kyckling med parmesankorv

Hur avbryter eller pausar man en HelloFresh-prenumeration?

Du kan alltid pausa eller avbryta din prenumeration, om du bara vill hoppa över några veckor innan du helt och hållet bestämmer dig för att säga upp den. Om du bestämmer dig för att säga upp din prenumeration följer du dessa steg:

 1. Logga in på ditt HelloFresh-konto
 2. Hitta ditt namn, klicka på ”Inställningar” och sedan på ”Hantera”.
 3. Välj ”Avbryt min prenumeration” i det nedre högra hörnet av sidan.
 4. Du kommer att få ett popup-meddelande som frågar om du vill säga upp abonnemanget.
 5. När du gör detta får du ett e-postmeddelande där du måste bekräfta din uppsägning.

Observera att för att kunna säga upp din prenumeration i tid måste du säga upp den senast kl. 23.59 på tisdag för att säga upp den för veckan.

Vanliga frågor

Hur kan jag få en HelloFresh-rabatt?

Du kan betala med PayPal eller titta tillbaka här ofta eftersom det finns många chanser att få en rabatt eller hitta en fungerande kampanjkod som du kan använda för att få pengar på din nästa låda.

Hur får man gratis måltider på HelloFresh?

Håll utkik efter speciella kupongkoder som ger dig gratis lådor när du köper en måltidsplan. För mer information, se till att läsa villkoren.

Hur får jag en HelloFresh-kampanjkod?

Du kan hitta en här! Titta tillbaka ofta för att hålla dig uppdaterad om allt som händer på HelloFresh.

Vad är det bästa HelloFresh-erbjudandet?

Det beror exakt på vad du vill ha. Även om mängden och typen av kampanjkoder varierar, kan du hitta ett brett utbud av koder från förr. Men här är några av favoriterna:

 • 500kr av på ditt nästa köp.
 • Gratis måltider.
 • 800kr i rabatt plus fri frakt.
 • 400kr av på din första låda.
 • 30% rabatt för nya användare

Hur kan jag lösa in en HelloFresh-kupongkod?

Vissa abonnemang är endast giltiga för nya abonnemang eller användare och vissa är bra för dem som väljer att återaktivera sina avbokade planer. För att få din prissänkning följer du de här enkla stegen:

 1. Välj den plan som passar dig (boxstorlek, måltidsplan osv.) och fortsätt till kassan på HelloFresh.com.
 2. Ange ditt postnummer för korrekt leverans
 3. Välj ditt leveransdatum
 4. Kopiera över din rabattkod från WSJ-sidan.
 5. Leta efter avsnittet ”Har du en rabattkod?”.
 6. Skriv in eller klistra in rabattkoden i rutan ”Promo Code”.
 7. Klicka på ”Applicera” och se hur priset sjunker
 8. Fortsätt att ange dina betalningsuppgifter i fältet.

Vad händer om koden inte fungerar?

Om du inte ser att priset sjunker finns det några enkla lösningar som du kan kontrollera.

 • Kontrollera att koden är exakt så som du kopierade den eller kontrollera om den är felskriven om du skrev in den manuellt.
 • Kontrollera om det finns ett utgångsdatum
 • Läs igenom villkoren för att se om du uppfyller kraven.
 • Kontakta kundtjänsten om du har vidtagit följande åtgärder

Erbjuder HelloFresh gratis frakt?

Det finns vissa rabattkoder under året som inkluderar gratis frakt på dina köp. Håll utkik efter dessa rabattkoder för gratis frakt under hela året. Du kan också undvika dyr frakt om du fördelar dina planer över några veckor.

Vad finns det för fler sätt att spara på HelloFresh?

När du hänvisar en vän är du också berättigad till en särskild rabatt. Vissa måltidsplaner och recept är också rabatterade under hela året. Den största tiden för att spara är vanligtvis under shoppingperioden Black Friday och Cyber Monday, eftersom lådorna många gånger är upp till 50% rabatterade på hela webbplatsen.