Upp till 95% rabattkod

1164 personer har använt denna kupong idag

80 kr rabatt på din beställning

855 personer har använt denna kupong idag

Fri leverans på din beställning

521 personer har använt denna kupong idag

Liknande Rabattkoder

30% rabatt på UberEats

30% rabatt på HelloFresh

Om Uber Eats

Med Uber Eats kan du få en varm, färsk måltid levererad direkt till din dörr. År 2016 lanserade åkeritjänsten Uber appen Uber Eats i Sverige. Under de senaste åren har tjänsten utökats till att omfatta många städer i hela landet. Med hjälp av Ubers webbplats eller app kan du beställa rätter från restauranger i ditt område, och en leveransförare kommer att leverera din beställning till fots, med bil eller cykel. Isolerade resepåsar håller maten i rätt temperatur tills den anländer till din dörr.

Har UberEATS några kuponger eller kampanjerbjudanden?

UberEATS har ofta kampanjerbjudanden för specifika restauranger som är tillgängliga under hela dagen. Dessa erbjudanden kan innehålla saker som gratis leverans, köp en och få en gratis erbjudande eller att du får en gratis vara när du spenderar en viss summa pengar. Du kan bläddra bland de olika UberEATS-kupongerna och kampanjerna här.

Hur tillämpar du en UberEATS-rabattkod på din beställning?

När du är på kassasidan innan du officiellt lägger din beställning kommer det att finnas ett alternativ för dig att antingen tillämpa uberEATS-kampanjkoden på din beställning eller välja bland de kampanjer som du redan har tillämpat på ditt UberEATS-konto. När du väl valt kampanjkod är allt du behöver göra att vänta på att din mat ska anlända och rabatten kommer att tillämpas automatiskt.

Hur man löser in en Uber Eats-kupongkod

För att ladda en kampanjkod till ditt Uber Eats-konto trycker du på ditt namn högst upp på webbplatsen och klickar sedan på ”Wallet”. Välj ”Promos” till vänster på skärmen. Klistra in din kupong i fältet ”Promo Code” och klicka på knappen ”Apply”. Du kan också lägga till en rabattkod under kassaprocessen. Leta efter länken till höger om kassaskärmen under beställningssumman. När du har klickat på länken skriver du in din kod i fältet och trycker på knappen ”Tillämpa”.

Erbjuder Uber Eats ett rekommendationsprogram?

Ja! Uber Eats erbjuder för närvarande ett rekommendationsprogram som gör att du kan få särskilda rabatter, kampanjer och kupongkoder som kan ge dig upp till 20 dollar rabatt på din beställning. Navigera helt enkelt till din kontosida och kopiera länken till din inbjudningskod. Sedan kan du skicka den till vänner och familj för att börja spara pengar!

Kan jag få rabatt på min födelsedag?

Medan vissa restauranger kan erbjuda gratifikationer, godsaker eller rabatter på din födelsedag, erbjuder själva Uber Eats-tjänsten ingen specifik födelsedagsrabatt. De skickar dock ganska ofta ut en kampanj via e-post som vanligtvis innehåller tidsbegränsade erbjudanden och kampanjkoder.

Kontakta Uber Eats kundtjänst

Uber Eats hanterar främst kundtjänst via sin app. Navigera till hjälpsektionen i appen för att komma igång. Du kan också besöka avsnittet Mina beställningar på webbplatsen för att komma i kontakt med Uber Eats om en viss leverans. I en nödsituation kan du kontakta Uber Eats per telefon.

Tips och tricks för Uber Eats besparingar

  • När du tittar på restauranger i ditt område, kolla in rubriken ”Missa inte de här erbjudandena”. Där hittar du ett urval av tidsbegränsade erbjudanden från olika restauranger.
  • Gå med i Uber Rewards-programmet för att börja tjäna poäng på dina Uber Eats-beställningar. När du når 500 poäng kan du lösa in dem mot 5 dollar i Uber Cash.
    Om du når upp till Diamond-nivån i Uber Rewards får du tre gratis Uber Eats-leveranser.
  • Öppna ett Uber-kreditkort för att få 5 % tillbaka i Uber Cash på inköp som görs via Uber-tjänsten och 1 % till 3 % tillbaka på andra inköp.
  • Ladda 5000 SEK på ditt Uber-kreditkort under de första 90 dagarna för att få 100 dollar i Uber Cash.
  • Leveransavgifterna är ibland högre under rusningstid, så överväg att beställa vid lågsäsong.

Vanliga frågor

Har Uber Eats kuponger?

Ja, Uber Eats har ett brett utbud av kuponger och erbjudanden som är redo att lösas in. Sök efter Uber Eats kampanjkoder och andra erbjudanden här på UltraRabatt idag.

Hur använder man en Uber Eats Rabattkod?

Det är enkelt att använda en Uber Eats rabattkod. Klicka på erbjudandet som du vill använda och en liten ruta kommer att dyka upp med en kupongkod. Kopiera denna kod och klistra sedan in den i den avsedda rutan som ges till dig vid kassan. Njut av dina besparingar!

Hur sparar man med Uber Eats kuponger?

Vi gör det enkelt att spara med Uber Eats kuponger. Bläddra bland alla erbjudanden, affärer och rabatter som finns tillgängliga. Börja spara genom att använda det erbjudande du vill ha mest! Kom ihåg att WSJ regelbundet uppdaterar Uber Eats butikssida så att du alltid erbjuds de mest giltiga besparingarna.

Kan jag få gratis leverans från Uber Eats?

Ja, vissa restauranger kan vara berättigade till en Uber Eats-kampanj med gratis leverans. Det bästa sättet att ta reda på det är att besöka WSJ och bläddra på butikssidan för alla de senaste erbjudandena.

Vilken är den snabbaste matleveransen nära mig?

När du registrerar dig för ett Uber Eats-konto måste du ange din adress. Du kan sedan sortera och filtrera restaurangleveranser efter den snabbaste tillgängliga leveranstiden. Detta är ett utmärkt alternativ när du är hungrig och vill ha din mat snabbt!

Vad är Uber Eats avbokningspolicy?

Du kan avbryta din beställning via Uber Eats-appen. Om du agerar snabbt kan du vara berättigad till en fullständig återbetalning. När restaurangen väl börjar tillverka din mat är återbetalning vanligtvis inte möjlig. Om din beställning anländer ofullständig eller felaktig har du sju dagar på dig att begära återbetalning för den delen av ditt köp.

Har UberEATS ett program för att värva en vän?

Inne i UberEATS-appen finns en appinbjudningskod. Om du delar din appinbjudningskod och någon råkar använda den för att göra en beställning får du automatiskt 10 dollar i rabatt på din nästa beställning.

Har UberEATS några medlemsprogram för medlemmar?

UberEATS har ett medlemsprogram som kallas Eats Pass, där du får obegränsat med gratis leveranser för 100kr i månaden. Du får också 5 % rabatt på beställningar över 150 kr och andra exklusiva förmåner som andra UberEATS-användare inte får. Om du är nyfiken på Eats Pass får du prova det gratis i en månad innan du förbinder dig att betala 9,99 dollar i månaden.