Upp till 95% rabattkod

855 personer har använt denna kupong idag

80 kr rabatt på din beställning

593 personer har använt denna kupong idag

Gratis frakt på din beställning

171 personer har använt denna kupong idag

Om ZooPlus

ZooPlus föddes 1999 och har mer än 20 års erfarenhet av veterinärmarknaden och erbjuder sina kunder det bästa för sina husdjur, och det är de bästa kvalitetsprodukterna och de bästa märkena, och erbjuder inte bara mat utan även tillbehör, vilket gör livet enklare och bekvämare.

ZooPlus har kontor i olika städer med ett team som alltid levererar det bästa 365 dagar om året för att hålla kunderna och husdjuren nöjda. ZooPlus har med leveranser till flera länder i världen, inklusive runt 28 globalt, alltid med det bästa inom teknik för att kunna leverera en säker väg.

Varje produkt på zooplus on line shop är uppenbarligen en mycket högre kvalitet. Det känns bra att lära sig att du inte behöver vara orolig för standarden på de tjänster och produkter som du kan köpa till dina fina husdjur. Tillsammans med det kan var och en av dessa fantastiska produkter köpas med stora rabatter. Det är alltid bra att få en fantastisk lösning, men det är mer behagligt när du köper den till ett rimligt pris som är enkelt att betala.

Leveranstid

På ZooPlus levereras dina paket via kurirföretag som DPD, GLS, DHL och deras leveranstid är mellan 3 och 6 arbetsdagar, men dessa tider kan variera beroende på vilken destination du ska till.

Betalningsmetoder

Bland de betalningsmetoder som accepteras av ZooPlus finns de som görs via betalkort som Visa, eller kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, samt via PayPal-plånboken eller via banköverföring.

Returpolicy

En av de returpolicyer som ZooPlus har fastställt är att kontakta kundtjänst så att de kan kommentera instruktionerna som ska följas för deras process, när du kontaktar kundtjänst måste du ange ditt fakturanummer och orsaken till din retur.

Hur du kan få ZooPlus rabatter

För att få rabatter på ZooPlus är det första du ska göra att prenumerera på deras nyhetsbrev, ett annat sätt är från deras sociala nätverk eller direkt genom att besöka deras onlinesida.

Hur man använder en rabattkupong hos ZooPlus

För att kunna använda en rabattkupong på ZOOPLUS.COM är det första du ska göra att välja dina produkter, gå sedan till din varukorg där du hittar en ruta där du måste inkludera din rabattkupong.

Kampanjerbjudande för prenumeration av nyhetsbrev

Genom att prenumerera på ZOOPLUS.COM:s nyhetsbrev kan du få nyhetsbrev för att informera dig om dina nyheter, t.ex. specialerbjudanden, rabatter och kampanjer, utöver att du får 333 ZOOpoints.

ZooPlus årliga specialarrangemang

Under året kan du få kategoriska datum som fastställer vissa evenemang och/eller försäljningshelger där du kan få speciella och mycket betydande rabatter, utöver detta kan du också njuta av rabatter, kampanjer och mycket bra erbjudanden där du kan göra dina inköp och där du kan spara mer än du förväntar dig.

På samma sätt kan du prenumerera och få meddelanden om deras nyheter, rabatter och speciella evenemang. Detta är några av dessa datum som du kan njuta av bland dem är Black Friday, Cyber Monday, jul och många andra datum som du inte får missa.

Black Friday erbjudanden och kuponger

Black Friday rabatter görs vanligtvis den fjärde fredagen i november och under denna försäljningssemester kan du få mycket bra rabatter, som kan vara upp till 90%, med dessa rabatter kan du köpa de produkter som du gillar mest och från de bästa varumärkena, vilket gör att du kan dra nytta av dessa priser och kunna köpa ett brett utbud av produkter på ett och samma ställe.

Rabatterna av 11.11 eller även känd som rabatter för singlar dag, denna helgdag har sitt ursprung i asiatiska länder och firas den 11 november, under denna period kan du njuta av rabatter som kan vara upp till i en 65% rabatt, på samma sätt kan du också njuta av utmärkta kampanjer som kan vara 2×1 så du kan dra nytta av det och du kan köpa allt du kan under denna dag.

Cyber Monday erbjudanden och kuponger

Cyber Monday rabatter görs vanligtvis på måndagen efter Black Friday firandet, denna helgdag även känd som Cyber Monday, med tanke på att deras rabatter är tillgängliga för att göra inköp på nätet, dessa rabatter som du inte kan tacka nej till eftersom de kan få vara på en 85% rabatt, så du kan njuta och dra nytta av att göra dina inköp för någon artikel.

Julerbjudanden och kuponger

Rabatterna för julförsäljning erhålls under december eftersom det är under denna månad som julfesterna firas, så under denna period kan du njuta av ett brett utbud av rabatter som tillämpas på dina produkter, som kan vara från 50 % rabatt, vilket gör att du kan dra nytta av det och göra dina inköp.

Vintererbjudanden och kuponger

Vinterförsäljningen eller vinterrabatterna dessa rabatter kan man njuta av i mitten av december, eftersom denna tid på året börjar för denna period, under dessa säsongsmånader kan du hitta några rabatter som tillämpas på vissa av deras produkter som kan vara från en 45% rabatt så att du kan dra nytta.

Alla hjärtans dag erbjudanden och kuponger

Dessa rabatter hålls i februari månad, en framstående månad på grund av firandet av Alla hjärtans dag, som firas internationellt, under denna semester kan du få rabatter som gör att du kan köpa produkter under denna period. hitta rabatter upp till 30% rabatt.

Påskerbjudanden och kuponger

Påskförsäljning eller påsk och/eller uppståndelsesöndag rabatter görs regelbundet för april månad, under detta påskfirande datum som gör att du kan njuta av mycket bra rabatter tillämpas på sina produkter som du kan få upp till i en 15 % rabatt så att du kan dra nytta av att ta några objekt.

Sommarerbjudanden och kuponger

Sommarförsäljningsrabatterna eller sommarrabatterna, dessa görs från juni månad, eftersom denna årstid börjar i mitten av denna månad, under denna period kan du få intressanta och nya sommarrabatter som De kan vara upp till 65% vilket gör att du kan njuta av att kunna förvärva produkter som du föredrar eller kan behöva från de bästa varumärkena.

Back to School erbjudanden och kuponger

Du kan upptäcka rabatterna för Back to school eller tillbaka till skolan under september månad, under denna månad är klasserna öppna av denna anledning kan du få rabatter på vissa av deras produkter som kan vara upp till 10% rabatt vilket ger dig möjlighet att dra nytta av och köpa produkter av ditt val.

Eerbjudanden och kuponger på nyårsafton

Rabatterna för nyårsafton försäljning eller också nyårsafton rabatter, dessa nya rabatter kan åtnjutas i slutet av december, eftersom denna månad den sista natten av året firas, vilket gör att du kan njuta av underbara rabatter tillgängliga de som kan vara upp till 70% rabatt, gynnsamma rabatter för att göra dina sista inköp av året.