Upp till 95% rabattkod

961 personer har använt denna kupong idag

80 kr rabatt på din beställning

876 personer har använt denna kupong idag

Fri leverans på din beställning

252 personer har använt denna kupong idag

Om Zalando

Zalando var tidigare känt som en skospecialist, men har nu förgrenat sig till ett omfattande utbud av kläder, accessoarer och sportprodukter. Med en intuitivt utformad nätbutik och ett enkelt filtreringssystem är det superenkelt att surfa och beställa från Zalando.

Deras klädsortiment erbjuder något för hela familjen, med herr-, barn- och damkläder för alla smaker och budgetar. Från eleganta ytterkläder till helgkläder och från smarta kontorskläder till tilltalande stickat, Zalando förser stora varumärken som Lacoste, Morgan, Billabong och Mortgan med ett bekvämt ställe inom räckhåll för shoppare.

Zalando har också ett fantastiskt urval av vackra accessoarer och avancerade sportkläder för alla typer av aktiviteter, från yoga till simning. Efter att ha gjort sig kända inom skor har Zalandos skoavdelning naturligtvis inte försummats och som man kan förvänta sig erbjuder de ett omfattande urval av sportskor, pumps, klackar och sandaler.

Hur man använder Zalando kampanjkoder

Logga in på Zalandos webbplats och kolla in allt som erbjuds för kvinnor, män och barn. Med skor, kläder, accessoarer och mycket mer att bläddra bland kommer du att tillbringa timmar med att titta på utbudet av varor på rea från över 1000 välkända varumärken. Leverans till Sverige är helt gratis på alla beställningar oavsett hur mycket du spenderar och det finns en gratis hotline att ringa om du skulle stöta på några problem. Låter det bra? Börja shoppa!

Hitta dina varor

Använd menyraden som löper längst upp på webbplatsen för att välja en kategori som hjälper dig att förfina din sökning. Håll muspekaren över ditt val så visas en rullgardinsmeny med alternativ som hjälper dig att hitta dit du vill komma. Du kan också använda utrymmet på själva hemsidan för att hitta det du letar efter, eftersom det är här som presenterade artiklar, nyinkomna varor och bästsäljare visas.

När du har hittat en vara som du vill köpa klickar du dig vidare till produktsidan för att få lite mer information. Välj bland alla tillämpliga alternativ som storlek eller färg och klicka på knappen ”Lägg i väskan” till höger på skärmen.

Registrera dig hos Zalando

Du kommer nu att kunna se din shoppingbag. Klicka på knappen ”Gå till kassan”. Du måste nu ange din e-postadress under rubriken ”Jag är en ny kund” till vänster på sidan. Klicka på ”Nästa”. Arbeta dig fram genom formuläret som följer och fyll i lämplig information när du uppmanas. Klicka på ”Nästa” för att fortsätta.

Ta med dig en kampanjkod

Du kommer nu att kunna se betalningssidan. Öppna nu ultrarabatt.se/zalando i en ny flik eller ett nytt fönster och hitta en kod som du vill använda. Visa koden genom att klicka på knappen ”visa kod och öppna webbplats”. Kopiera koden när den blir synlig.

Applicera koden i din shoppingbag

Tillbaka på Zalando, hoppa över formuläret där du anger dina betalningsuppgifter och leta efter en ruta med texten ”Do you have a voucher”. Klistra in koden du kopierade i rutan och klicka på knappen ”Lösa in”. Sidan uppdateras och den beställningssumma som anges längst ner på sidan visas med ditt kodvärde borträknat.

Betala och slutför din beställning

Scrolla tillbaka till toppen av sidan och ange dina kortuppgifter i formuläret. När du är säker på att de är korrekta klickar du på knappen ”Nästa” för att gå vidare. Du kommer att få möjlighet att se alla detaljer om din beställning på ett och samma ställe.

Om du är nöjd med att allt är korrekt klickar du på för att göra din beställning. När din betalning har kontrollerats kommer du att skickas vidare till en bekräftelsesida. Grattis, din beställning är klar!

Vanliga frågor

Vilken är den bästa kampanjen som finns för Zalando?

15 % rabatt på din beställning hos Zalando.

Hur många rabatter finns det på Zalando?

UltraRabatt.se har hittat 24 rabatter för Zalando.

Var kan jag hitta rabatter för Zalando?

UltraRabatt får rabatter och rabattkoder direkt från Zalando, varav vissa inte annonseras. Vi går också igenom Zalandos nyhetsbrev och deras webbplats för att leta efter fler.

Kundrecensioner från Zalando

Om skon passar…kan jag inte klaga

Låt mig börja med att säga att jag aldrig köper skor på nätet. Min fru beställde dock sandaler från Zalando och frågade om jag ville bläddra efter nya gympaskor eftersom jag hade nämnt att mina var slitna. När hon berättade att de hade gratis returfrakt tänkte jag att det inte kunde skada att prova.

Det slutade med att jag köpte Merrell Primet Lace-skor. Jag hade sett dem i en butik och gillade färgsättningen så jag tog en risk och beställde dem. De hade massor av andra skor också, men i slutändan valde jag de som jag visste att jag skulle gilla personligen.

Jag blev överraskad när skorna anlände till vår dörr två dagar senare. Min frus sandaler var bra och även om skorna var ganska fina var de för små. Vi packade ihop dem igen och gick online för att skriva ut returetiketten. Processen gick ganska snabbt och man kunde också söka efter närmaste butik där man kunde lämna in paketet, vilket visade sig vara i närheten av mitt kontor.

Inom tre dagar hade jag skorna i nästa storlek högre, som passade perfekt. Jag är inte säker på att jag kommer att handla skor på nätet igen, eftersom jag vet att jag kan gå in i en skoaffär och få dem omedelbart, men processen var tillräckligt enkel med Zalando så jag kan inte klandra dem för det.

Zalando har gjort mig beroende av skor

Jag älskar skor. Jag älskar dem. Men jag har så svårt att hitta söta skor i storlek 9. På Zalando har jag dock kunnat hitta riktigt trendiga skor i min storlek så lätt. Du kan söka på storlek, färg, märke osv. vilket gör det väldigt enkelt att hitta det speciella paret. De erbjuder även gratis frakt och gratis returfrakt om du skulle ha beställt fel storlek. Det är briljant! Nu vet jag vad all uppståndelse handlar om.

Jag har sett lådorna på postkontoret tidigare där det står ”Zalando” och nu vet jag äntligen vad de är: Skor, skor och ännu fler härliga skor. Den här sajten är anpassad för små och stora fötter, och den gör det i alla möjliga stilar. Jag älskar det här. Nu vet jag varför jag hela tiden ser dessa lådor på postkontoret – alla beställer skor från dem. Inklusive mig.

En riktigt bra skofetish och fix – allt i ett

Allt du kan tänka dig och i alla storlekar finns här och väntar på att du ska gå online och dela med dig av himmelskt, skoklädd lycka. Jag har beställt från Zalando i lite mer än ett år nu, och jag kan inte hitta en enda dålig sak om dem. Jag kan lätt hitta skor i min stil, prisklass och storlek, och det är tack vare den här webbplatsens effektivitet.

Zalando är inte bara en skoaffär

Jag började handla med Zalando för drygt 6 månader sedan när jag bytte över majoriteten av mina inköp till nätbutiker. Det som lockade mig till en början var den kostnadsfria frakttjänsten, samt de kostnadsfria returerna om något inte skulle vara helt rätt. Som ung hemmamamma med två barn är jag ganska sparsam så jag tenderar att bara handla med butiker med kostnadsbesparande åtgärder som dessa.

Jag märkte också ganska snabbt hur ofta Zalando erbjuder koder och reor, och om jag sparar mina inköp kan jag i allmänhet undvika att betala fullt pris för en vara. Självklart började jag med skor när jag köpte från Zalando eftersom det är vad de är kända för och allt jag trodde att de sålde. När jag loggade in blev jag glad över att upptäcka att de har kläder och sportkläder inte bara för kvinnor utan även för män och barn, vilket innebär att jag kunde handla där för hela familjen och göra besparingar inte bara när jag handlade för mig själv.

Jag köpte ett par skor till mig själv först, de kom inom 5 dagar och jag var verkligen nöjd med hur snabb kassan var. Inom några veckor loggade jag in igen och köpte några kläder och skor till min baby. Även dessa kom på femte dagen efter beställningen och jag var återigen nöjd med tjänsten. Sedan dess har jag beställt ytterligare tre eller fyra gånger och har inte en enda gång stött på några problem.

Mina favoritartiklar är faktiskt kläder och inte skor från Zalando, så jag skulle vilja uppmana köpare att titta sig omkring när de loggar in.