Upp till 95% rabattkod

855 personer har använt denna kupong idag

80 kr rabatt på din beställning

593 personer har använt denna kupong idag

Fri leverans på din beställning

171 personer har använt denna kupong idag

Om Shein

SHEIN är ett internationellt företag för e-handel med snabbt mode. Företaget fokuserar främst på damkläder, men erbjuder även herrkläder, barnkläder, accessoarer, skor, väskor och andra modeartiklar. SHEIN riktar sig främst till Europa, Amerika, Australien och Mellanöstern tillsammans med andra konsumentmarknader.

Vilka typer av erbjudanden har vi?

Oavsett om du letar efter grafiska tees, smickrande bikiniset, klänningar för en dejt eller något annat du behöver för att komplettera din garderob kan du hitta ett erbjudande här.

Du kan förvänta dig att hitta SHEIN-rabattkoder för att spara upp till 20 % på både fullpris- och reavaror. Med vissa koder kan du också njuta av gratis frakt på hela din beställning.

Du kan hitta erbjudandena under stora utförsäljningar som Friday Sale, Frenzy Sale, Boxing Day med mera.

Så här tillämpar du din SHEIN kupongkod

Ladda din shoppingväska med show-stopping stilar samtidigt som du får en enorm rabatt. Så här kan du tillämpa en av koderna från vår webbplats på din beställning:

  • Gå till din shoppingväska och starta kassan.
  • Leta upp rutan för kampanjkod.
  • Ange den unika koden i rutan.
  • Se din totalsumma sjunka omedelbart.

Om din kod inte fungerar

Ser du inte din rabatt? Det här är vad som kan hända:

  • Du har redan löst in det här erbjudandet.
  • SHEIN-kupongen är inte längre giltig eller har gått ut.
  • Du har inte uppnått det minsta köpbeloppet.
  • Koden kopierades felaktigt från vår webbplats.

Njut av 60-dagars returer

Alla australiensiska kunder får 60 dagar från inköpsdatumet för att returnera alla varor som köpts från Shein. En expeditionsavgift på 6,95 dollar kommer att dras av från din återbetalning efter att paketet har mottagits av lagret i Stockholm.

Få bästa passform med storleksguiden

Spara på frakt- och returavgifter genom att använda storleksguiden som finns på Sheins webbplats. Du hittar storleksguiden tillgänglig på sidan med artikelinformation eller belägen längst ner på hemsidan.

Du kan också få storleksrekommendationer genom att ange din längd och vikt för att få en ännu mer personlig storleksupplevelse.

Ta nytta av Afterpay

Med Afterpay kan du dela upp din beställning i 4 betalningsrater. Så när din budget ser lika stram ut som din nya bodyconklänning kan du betala din beställning under 8 veckor.

Och så länge varje delbetalning betalas i tid får du inga extra avgifter.

Tjäna belöningar och rabatter på din beställning

Skapa ett Shein-konto så kan du tjäna 1 poäng för varje 1 dollar du spenderar på dina beställningar. Du får dina poäng när du har bekräftat att du har fått din leverans. Du kan använda dina poäng som rabatter på din nästa beställning.

Poäng är mycket enkelt att tjäna in och ännu enklare att lösa in. Du får till och med 100 poäng bara för att du registrerar dig hos Shein och verifierar din e-postadress. Du kan också tjäna upp till 25 poäng genom att skriva en kommentar om de varor som du redan har köpt.

Du kan också få SHEIN-kupongkoder värda mellan 15 och 55 dollar beroende på hur mycket du spenderar varje månad. Bonusdagskupongerna läggs till på ditt konto när du spenderar över 69 dollar i månaden och är giltiga i 20 dagar.

Njut av stora rabatter vid utförsäljning

Fånga stora rabatter medan de finns tillgängliga i reaavdelningen. Du kan bli överraskad av hur mycket du kan spara på kläder för vardagsbruk och speciella tillfällen. Du kan hitta upp till 70 % rabatt på alla klänningar, underkläder och loungewear, tröjor och tröjor i reaavdelningen. Du kan också hitta upp till 80 % rabatt på alla plus size- och kurviga varor.

Om du vill spara ännu mer i reaavdelningen kan du handla efter din storlek i avsnittet Nästan slut i lager. Du hittar djupa rabatter på varor hela vägen från extra liten till extra stor. Vissa SHEIN-rabattkoder kan också tillämpas på dessa redan reducerade artiklar så se till att kolla vår sida innan du checkar ut.

Få upp till 65 % rabatt under en Flash Sale

Få enorma besparingar på nya artiklar varje dag med Shein Flash Sale. Varje erbjudande varar i 24 timmar eller tills lagret av en vara är helt slutsålt. Så om du gillar något vill du ta det medan det är tillgängligt.

Under en Flash Sale hittar du allt från hippa träningskläder till mysiga tröjor och mycket mer. Kunderna får högst 10 kampanjprodukter under en Flash Sale, så det gäller att handla klokt.

Se till att hålla utkik efter en SHEIN-kupongkod under dessa tidsbegränsade utförsäljningar, de varar inte särskilt länge!

Ännu fler sätt att spara på Shein

Njut av rabatterad frakt

Få en rabatterad frakt på din beställning genom att spendera $100 eller mer på din beställning från Shein Australia. Med det här erbjudandet kommer din fraktkostnad automatiskt att rabatteras från $12,95 till $6,95. Se till att hålla ögonen öppna för en Shein kod för fri frakt.

Få 50kr rabatt på din första beställning

Registrera dig med din e-postadress för att bli medlem och få en Shein-kod som du kan använda på ditt första köp. Det krävs inget minsta inköpsbelopp för att tillämpa koden på din beställning och den kan kombineras med rabatter från reaavdelningen.

Få 15 % rabatt med deras app

Ladda ner Shein-appen till din mobila enhet så kan du shoppa och spara oavsett var du befinner dig. Du får även en exklusiv Shein-kupong som ger dig 15 % rabatt på ditt första köp i appen.

Vanliga frågor

Erbjuder Shein ofta kupongkoder?

Ja, det gör de. De erbjuder regelbundet rabattkuponger på hela webbplatsen och på kategorinivå med rabatter på upp till 20 % till sina online-användare. Du kan hålla dig uppdaterad om alla de senaste kupongerna och kampanjkoderna genom att regelbundet besöka vår sida.

Har Shein ett lojalitetsprogram?

Det har de tyvärr inte. Du kan dock registrera dig för ett konto och få 4 dollar rabatt på ditt första köp.

Kan jag klicka och hämta min Shein-beställning?

Du kan spara på fraktkostnaderna genom att hämta ditt paket i närmaste butik när du spenderar mer än 500kr.